Mat og drikke

Spisemulighetene om bord er likeså varierte som aktivitetene.

De som foretrekker å innta måltidene i en uformell atmosfære vil føle seg hjemme i buffet-restauranten på Lido-dekket med både snackbarer og internasjonale spesialiteter som vår Mongolske Wok eller delikatessen.  

Men vi har også våre hovedrestauranter hvor man kan velge fra en à la carte-meny. Med Your Choice Dining, kan du til og med velge hvilken tid du foretrekker å spise på før avgang. Middag blir servert mellom kl. 18 og 20.15. Dersom du velger "Your time dining", kan du spise middag når som helst mellom kl. 17.45 og 21.30.

Hovedrestaurantene er også åpne om morgenen. Når du har bestilt dine frokostvalg fra menyen, vil maten bli servert av kelneren. Det er ikke nødvendig å bestille bord til frokosten. Du bestemmer selv om du ønsker å spise frokost  à la carte eller forsyne deg av koldtbordet i buffet-restauranten.

I tillegg holder vår pizza-baker åpent døgnet rundt og tilbyr nystekte pizzastykker både dag og natt. Og skulle du få lyst på en aldri så liten matbit etter midnatt, er det bare å ringe romservice og bestille noe godt (mot betaling).                                                                                                                                                                                                         

Carnival Cruise Line tar også hensyn til de av våre passasjerer som er påpasselige med kostholdet. Du finner både gluten-frie og/eller laktosefrie måltider i alle våre restauranter. Kolestrol-reduserte og kalorifattige måltider og andre helsebevisste valg er fremhevet med et ♥ i menyen.

Vi vet at det slett ikke er lett å velge mellom alle disse tilbudene, så hvorfor ikke bare prøve ut alle sammen?

Søk cruise
  • Søk nå